Kwalitatieve supplementen en werkwijze

Met gezamenlijke kennis door jarenlange ervaring van onze bedrijven garanderen wij een deskundig advies vanaf productontwikkeling tot eindproduct en verpakking volgens Europese wet- en regelgeving.

Wij voldoen aan de eisen op het gebied van voedselveiligheid en zijn FSSC22000 gecertificeerd in onze moderne productiefaciliteit in Steenbergen.

 

FSSC22000 certificaat SKEL Supplements

Download hier ons FSSC22000 certificaat

 

Om te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan gezondheidsbewuste consumenten zijn onze capsules voorzien van uitgebreide certificatie zoals vegan, halal en KO kosher. Daarbij bevatten onze capsules geen conserveermiddelen en zijn GMO-, allergeen, gluten, suiker en zetmeelvrij. Op verzoek kan voor uw eindproduct elke gewenste certificatie worden aangevraagd.

Onze Europese leveranciers zijn onderworpen aan strenge leveranciersselecties. Dagelijkse controles van de ingaande en uitgaande goederenstroom zijn een voorwaarde voor een optimale kwaliteit van onze grondstoffen en eindproducten. Wij werken nauw samen met verschillende laboratoria en analyseren grondstoffen en eindproducten in samenwerking met onze leveranciers. Analysecertificaten kunnen wij op aanvraag aanleveren en zijn deel van uw dossier bij private label producties. Privacy waarborgen wij middels een geheimhoudingsverklaring en co-manufacturing agreement.

Het streven naar een meest optimale biologische samenstelling van uw receptuur op basis van de beste kwaliteit ingrediënten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om te komen tot een zo natuurlijk mogelijk eindproduct!