Skip to main content

Over ons - SKEL Supplements

Wie zijn wij

Een jong en flexibel bedrijf ontstaan uit de productiebehoefte van onze 4 gelieerde bedrijven en apotheken De NatuurApotheek, Euroherbs Pharmacy, Superfood4Me en De Hahnemann Apotheek.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine tot middelgrote oplages startend vanaf 1.000 verpakkingen met minimale doorlooptijden. Ontwikkeling gebeurt in eigen beheer waarna wij in staat zijn snel op te schalen naar grotere productiehoeveelheden.

Met meer dan 20 jaar branche-ervaring ontzorgen onze samenwerkende bedrijven klanten bij de ontwikkeling, productie, verpakken en fulfilment van voedingssupplementen en cosmetica voor humane en veterinaire toepassingen.

Onze teams bestaan uit gekwalificeerde medewerkers en eigen apothekers die zich hebben gespecialiseerd op verschillende vakgebieden.

Wij verzorgen het totale pakket van receptontwikkeling, levering van grondstoffen, productie en verpakken, tot de opslag, orderverwerking en distributie van uw gereed product!

Missie

Het leveren van natuurlijke kwalitatief hoogwaardige producten met minimale doorlooptijd voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Centraal hierbij is de samenwerking en communicatie met onze klanten en afnemers waarbij zo efficiënt mogelijk aan hun behoeften en wensen wordt voldaan.

Visie

Continu verbeteren van de kwaliteit van onze producten en productieprocessen en daarbij rekening houdend met onze leefomgeving. Dit is de basis van toekomstige groei en de ontwikkeling van een leiderspositie in kwalitatief hoogwaardige productie van voedingssupplementen en cosmetica.

Het managen van onze kwaliteitssystemen en het creëren van kwaliteitsproducten is de verantwoordelijkheid en passie van al onze medewerkers.

Onze partners: