Skip to main content

Dierensupplementen

Dierensupplementen laten maken

Naast humane supplementen voor mensen, verwerkt SKEL Supplements ook uw dierensupplementen van begin tot eind. Wilt u een private label veterinair voedingssupplement laten ontwikkelen? Wij zijn u hier graag mee van dienst. Vertel ons uw gewenste samenstelling en wij stellen uw supplement samen.

Hierbij nemen we het volledige productieproces uit handen. Indien gewenst worden uw diervoedingssupplementen door ons samengesteld, geproduceerd, verpakt, gelabeld, opgeslagen en gedistribueerd. Ook het tabletteren en blisteren van uw dierensupplementen is bij ons mogelijk.

 

Supplementen voor dieren laten maken

Het maken van een veterinair voedingssupplement gaat ongeveer hetzelfde als bij supplementen voor mensen. Wij nemen u werk uit handen vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie en verpakking. Door onze jarenlange ervaring weten we goed wat de juiste samenstelling is voor het dier en uw supplement. We zorgen ervoor dat uw supplementen voldoen aan alle eisen.

 

Dierensupplementen producent werkt met de hoogste kwaliteitseisen

In tegenstelling tot geneesmiddelen hoeven voedingssupplementen in principe niet aan vastgestelde eisen te voldoen. Voor mensen niet, maar dat geldt ook voor dierensupplementen. Hierdoor kunnen ‘supplementen’ worden gemaakt en verkocht die niet of niet voldoende noodzakelijke werkzame stoffen bevatten.

 

SKEL Supplements staat voor supplementen waaraan de gebruiker of consument daadwerkelijk wat heeft. Daarom zorgen we ervoor dat ook uw dierensupplementen voldoen aan hoge eisen. Zo creëren we samen een betrouwbaar product met een logisch gewicht en samenstelling met een gegarandeerd gehalte van werkzame stoffen.

 

Door aan strenge eisen te voldoen en daarop nauwkeurig te controleren tijdens het productieproces en in het eindproduct, heeft uw klant de garantie dat uw dierensupplementen daadwerkelijk het gewenste effect hebben. Zo krijgen de dieren de benodigde hoeveelheid aan werkzame stoffen binnen.

 

SKEL Supplements is maximaal servicegericht

Wilt u supplementen voor dieren laten maken? Het enige dat wij van u nodig hebben is de gewenste samenstelling van uw dierensupplement en/ of het doel van uw dierensupplement. Hiermee gaan wij direct aan de slag.

 

Wij hebben al jaren ervaring met het samenstellen van veterinaire voedingssupplementen. Hierin adviseren wij u dan ook graag. Na het mengen van uw supplement, verwerken wij deze tot vloeistoffen, gels of granulaten. Ook het tabletteren, blisteren en/ of afvullen van uw dierensupplementen is bij ons mogelijk. Tenslotte etiketteren, coderen en verpakken wij uw dierensupplementen.

 

Ook grote en kleine oplages mogelijk

Doordat SKEL Supplements het volledige productieproces op zich neemt, zijn ook kleinere oplages mogelijk. Iedere gewenste oplage is bij ons bespreekbaar. Neemt u hierover gerust contact op voor meer informatie.

 

We hebben veel productontwikkelingskennis in huis door de vele soortgelijke producties die we in vele jaren hebben ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor garandeert SKEL Supplements u een optimaal diervoedingssupplement.

 

Private label diervoedingssupplementen

SKEL Supplements is gespecialiseerd in het ontwikkelen van private label dierensupplementen. Wilt u een eigen logo of kleur toevoegen aan de verpakking, of aan uw veterinair voedingssupplement zelf? Dat kan! Wij voorzien etiketten en blisterverpakkingen van uw eigen huisstijl.

 

Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden betreft oplages, formaten, tabletvormen en aanvullende private label opties?

 

diervoedingssupplementen Private label

Dierensupplementen laten maken? Wij hebben alle kennis in huis

Wilt u een eigen veterinair voedingssupplement op de markt brengen? Onze specialisten helpen u verder met ieder detail in het productieproces. Wij weten wat uw klant van u verwacht, welke supplementmengsels het beste werken en wat de voordelen zijn van verschillende soorten verpakkingen. Indien nodig verzorgen wij voor u ook de opslag van uw producten. Dit vergemakkelijkt uw logistieke werkzaamheden, zeker wanneer wij ook de distributie op ons nemen.

 

SKEL Supplements is een dierensupplementen-producent die u graag verder helpt naar het maximaal haalbare resultaat. Ook over private label opties denken we graag met u mee. Heeft u advies nodig of specifieke vragen over uw dierensupplement? Neem dan gerust contact met ons op.