Skip to main content

Opslag en beheer

opslag supplementenHeeft u voorraden aan voedingssupplementen, of grondstoffen daarvoor, die u veilig wilt opslaan? SKEL Supplements beschikt over een geconditioneerde warehouse. Hierin slaan wij graag uw producten op. Zo weet u zeker dat ze bij ons veilig in beheer zijn. Het zelf kopen en onderhouden van een aanvullende opslagruimte is dan niet meer nodig.

Heeft u interesse in onze geconditioneerde opslag? Dan is onze opslaglocatie zeer geschikt. Neem gerust contact op voor meer informatie. Naast het uit handen geven van opslag en beheer van uw voedingssupplementen, verzorgen wij voor veel klanten ook het productieproces.

Besluit u om voedingssupplementen door ons te laten produceren? Zeker dan is gebruikmaken van onze opslagmogelijkheden verstandig. Zo hebben wij direct toegang tot de benodigde grondstoffen voor de door u gewenste productie. Is uw productie gereed? Ook dan is opslag en zelfs distributie door SKEL Supplements mogelijk.

 

Geconditioneerde opslag voor uw grondstoffen

Het is van vitaal belang dat uw grondstoffen en supplementen op de juiste manier worden bewaard. ’s Winters wilt u bevriezing voorkomen en ‘s zomers mag het niet te heet worden. Een constante temperatuur is daarom noodzakelijk voor langer behoud van uw producten. Het opslaan van uw grondstoffen in een geconditioneerde opslagruimte is dus ideaal.

 

SKEL Supplements heeft zo’n geconditioneerde opslag. Binnen deze ruimte wordt de temperatuur niet lager dan 15 en niet hoger dan 25 graden Celsius. Een dergelijke omgeving is het meest geschikt voor het veilig opslaan van uw grondstoffen en gereed product.

 

Wij slaan alle grondstoffen en eindproducten op die binnen onze branche gebruikelijk zijn. Denk hierbij aan grondstoffen, hulpstoffen, kruidenmengsels, blisterverpakkingen en granulaatcapsules of tabletten met voedingssupplementen. 

Wij denken hierin graag met u mee. Neem dus gerust contact op om te informeren naar de exacte opslagmogelijkheden voor uw grondstoffen, verpakkingen en supplementen.

 

Opslag en productie in één

Geconditioneerde opslag brabant zeeland

SKEL Supplements biedt mogelijkheden voor het uit handen nemen van het volledige productieproces van uw (dieren)voedingssupplementen. Indien gewenst, stellen we uw supplement samen, verpakken we deze en voorzien we de verpakkingen van etiketten. Ook de distributie van uw supplement kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u private label supplementen door ons laten produceren? Wij zorgen voor opslag van uw grondstoffen, verpakkingen en etiketten en dat vergemakkelijkt het proces enorm.

 

Door uw goederen bij ons op te slaan, blijven ze veilig en hebben wij direct toegang tot de benodigde grondstoffen. Dit draagt bij aan minder handling en uiteindelijk een efficiënt productieproces.

 

Heeft u daarnaast behoefte aan opslag en beheer van de geproduceerde en verpakte voedingssupplementen? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem. Na het labelen van uw producten, bewaren wij deze bij ons in de opslag. Wij beheren uw voorraad en verzorgen mogelijk de distributie. 

U bepaalt zelf welke onderdelen van uw productie en/of opslag processen u uit handen geeft.

 

Tijdelijk voedingssupplementen opslaan

Hoewel wij uw voorraad beheren, bent u nog altijd eigenaar van uw eigen voedingssupplementen. Het ergens anders opslaan van uw voedingssupplementen is dan ook altijd mogelijk. Heeft u slechts tijdelijk opslagruimte nodig? Ook dat kunnen wij verzorgen.

 

SKEL Supplements bespreekt graag met u de voorwaarden en aanvullende mogelijkheden voor opslag en beheer. Neem hiervoor contact met ons op. We leggen voorwaarden altijd nauwkeurig vast, zodat de verwachtingen duidelijk zijn voor u en onszelf.

 

Onze experts adviseren u graag over de juiste opslag

Sommige klanten hebben aanvullende hulp nodig bij het opslaan en beheren van grondstoffen of voedingssupplementen. Dit is begrijpelijk, want hoeveel heeft u nodig per grondstof en wat is een geschikte methode en termijn om bepaalde ingrediënten te bewaren? Hoe is de ingangscontrole geregeld en zijn alle stoffen voorzien van een certificaat van oorsprong?

SKEL Supplements heeft al jaren ervaring in de productie en distributie van verschillende typen veterinaire en humanitaire voedingssupplementen en kruidenmengsels. Wij weten dus exact wat de juiste hoeveelheden en methoden zijn voor het inkopen en opslaan van verschillende grondstoffen. Daarnaast beschikken wij over een ruime voorraad grondstof en maken wij verschillende halffabricaten in eigen beheer. Ook hierover neemt u gerust contact met ons op.