Skip to main content

Coderen

coderen voedingssupplementenHet coderen van uw productverpakking kent verschillende voordelen. Een uniek batchnummer op iedere verpakking maakt uw voedingssupplementen makkelijker herleidbaar. Ook brengt het nieuwe mogelijkheden met zich mee.

 

Ieder van uw verpakkingen kan een andere QR-code dragen. Dit geeft mogelijkheden voor verschillende interessante acties of het plaatsen van extra informatie op een website waarnaar de code verwijst. In de hedendaagse tijd kan iedereen met een smartphone of tablet deze informatie raadplegen. Aanvullend is een batchnummer of THT / houdbaarheidsdatum natuurlijk altijd handig. Niet alleen voor u, maar zeker ook voor uw consument.

 

Wilt u uw eindproduct laten coderen? SKEL Supplements verzorgt niet alleen de productie en verpakking van uw supplementen, ook etiketten coderen of actiecodes drukken laat u door ons doen.

 

Barcodes op uw verpakking

Verpakkingen coderen met barcodes is ontzettend handig, voornamelijk in winkels. Heeft u barcodes nodig voor uw voedingssupplementen? Dan heeft u ook een Europees Artikel Nummer (EAN) nodig. Dit is het nummer dat normaal gesproken onder de barcode staat. Hiermee krijgt ieder uniek product een eigen identificatie. Wij helpen en adviseren u graag over de benodigde stappen richting een EAN.

 

batchnummer houdbaarheidsdatum coderen

Etiketten coderen met batchnummers

Met een batchnummer traceer je alle stappen van het productieproces, inclusief de gebruikte materialen en grondstoffen en de opslagcondities. Dat is ontzettend handig, zeker wanneer er uiteindelijk iets mis blijkt te zijn en het product dient te worden teruggeroepen (recall). Dat scheelt een hoop tijd en onnodige kosten en biedt de nodige zekerheid. Batchnummers gaan vaak samen met een expiratiedatum. Door een THT vermelding weten de consument en u, precies wanneer de houdbaarheid dreigt te verlopen en het product uiteindelijk niet goed meer is.

 

Verpakking coderen met actiecodes

Kent u de bekende actiecodes op bijvoorbeeld supermarktverpakkingen? Consumenten voeren online een code in en zien direct of ze hebben gewonnen. Een leuke winactie maakt uw verpakking uniek en verhoogt vaak de omzet, omdat consumenten een extra reden hebben voor de aanschaf van uw product.

 

Voedingssupplementen laten coderen?

SKEL Supplements voert uw volledige productieproces uit, inclusief het mengen van uw ingrediënten, het tabletteren of capsuleren van uw supplementen, én het verpakken en distribueren van uw eindproduct. We coderen uw verpakkingen machinaal tijdens het verpakkingsproces met een houdbaarheidsdatum (THT), batchnummer of een andere code. Heeft u hier interesse in of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt voor al uw vragen contact opnemen met onze specialisten. Coderingen printen is in principe voor iedere verpakking mogelijk.