Skip to main content

Co-packing supplementen

Bent u op zoek naar een co-packer voor uw voedingssupplementen? Indien gewenst, neemt SKEL Supplements de verantwoordelijkheid voor het volledige verpakkingsproces van uw producten. Wilt u slecht een deel van dit proces uitbesteden? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Wij verpakken grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Uw voedingssupplementen worden verpakt in de door u gewenste hoeveelheid, in een unieke private label verpakking. Ook hele grote of kleine oplages zijn hierbij mogelijk. Eventueel voorzien we uw eigen etiket met een batchnummer en houdbaarheidsdatum.

SKEL Supplements biedt verschillende verpakkingsdiensten voor uw voedingssupplementen. We nemen daarbij mogelijk ook het volledige productieproces uit handen. Ook voor bijvoorbeeld opslag en beheer en distributie kunt u bij ons terecht.

 

Co-packing Nederland: onze verpakkingsdiensten

SKEL supplements voorziet u van een volledige of gedeeltelijke verpakking, geheel naar uw wensen. Naast het verpakken zelf, etiketten, coderen en distribueren we ook verpakkingen. Hieronder vindt u de co-packing diensten die wij u aanbieden.

 

Verpakken

Uiteraard is het inpakken zelf één van de diensten die SKEL Supplements u aanbiedt. De co-packing van voedingssupplementen doen we vaak in glazen en kunststofpotten, brievenbusverpakkingen, blisterverpakkingen of sealbags. Hierbij zijn ook gepersonaliseerde ideeën zeer welkom. Ook verpakken we uw grondstoffen of halffabricaten. Zo blijven deze langer goed en vervoert u ze makkelijker.

 

Etiketteren

Ieder Europees voedingssupplement heeft een etiket. De regels en richtlijnen voor dit etiket zijn wettelijk vastgelegd. Laat u uw verpakkingen etiketteren door SKEL Supplements? Dan voldoen uw etiketten zeker aan de richtlijnen en de standaardeisen voor voedingsmiddelen. Door jaren ervaring zijn wij gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom uw voedingssupplement. Als verpakkingspartner adviseren we u dan ook graag daarover.

 

Coderen

Naast verpakken en etiketten, coderen wij verpakkingen met een batchnummer en vervaldatum. Logistiek gezien zijn dergelijke codes handig voor het terugvinden van een batch. Hiernaast zijn ook andere coderingen mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een barcode of actiecode op uw verpakking? Informeer dan zeker even naar de mogelijkheden.

 

Opslag en beheer

Zelfs wanneer u de productie van uw voedingssupplementen niet aan ons uitbesteedt, heeft u misschien (tijdelijk) opslag nodig voor uw grondstoffen of eindproducten. Gelukkig is opslag en beheer één van de diensten die wij aanbieden. SKEL Supplements heeft een geconditioneerde warehouse (15° – 25°C) waarin uw producten veilig worden opgeslagen. Bovendien scheelt dit tijd en moeite, wanneer u producten door ons wilt laten verpakken.

 

Distributie

Hoe zit het met de levering naar uw klant? Vanuit onze opslagruimte, distribueren wij uw producten direct naar de juiste locaties. Dit kan zowel naar zakelijke als naar particuliere klanten. Hierbij geeft u mede het voorraadbeheer aan ons uit handen. Onze medewerkers zijn hierin zeer vakkundig en ervaren: laat dus met een gerust hart de volledige distributie aan ons over. Na de order-picking, verpakken wij uw producten en versturen we deze naar uw eindgebruiker middels drop-shipment delivery.

 

Verpakkingspartner gezocht?

Wilt u grondstoffen, halffabricaten of voedingssupplementen laten inpakken, ompakken, etiketteren, coderen, opslaan en/of distribueren? Wij adviseren u graag over de juiste verpakkingsopties voor uw eindproduct. Hierin bieden wij ook uitgebreide private label opties. Misschien heeft u speciale verpakkingswensen voor uw huisstijl? Meestal is er meer mogelijk dan u denkt.

Wilt u niet alleen uw producten laten verpakken, maar ook de volledige productie aan ons overlaten? Geeft u het volledige proces uit handen? Dan bespaart u veel tijd en geld. Ook heeft u geen zorgen meer over logistieke ongemakken.

 

Neem contact met ons op indien u vragen heeft over onze verpakkingsdiensten. Wij helpen u graag. Ook wanneer u nog niet goed weet wat uw wensen zijn, zijn onze zeer ervaren experts u hierin graag van dienst.