Skip to main content

Verpakken private label

verpakkingen voedingssupplementenSKEL Supplements verpakt uw grondstoffen, halffabricaten en eindproducten in de door u gewenste verpakking. Heeft u voedingssupplementen laten maken? Indien gewenst, verpakken we deze voor u. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw product zelf, maar ook uw verpakking voldoet aan de wettelijke eisen.

 

Bent u er niet zeker van welke verpakking de juiste is? Met onze vele jaren aan verpakkingservaring, adviseren wij u graag. Zo voldoet uw verpakking niet alleen aan de wettelijke eisen, maar is deze direct productieklaar. Wij weten exact welke verpakkingen goed samengaan met de verschillende grondstoffen van uw voedingssupplementen.

 

We bieden u een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen. Dit gaat van grote potten tot aan kleine sealbags in verschillende materialen. Wilt u halffabricaten of poeder verpakken? Vraag dan zeker eens naar de mogelijkheden. Vaak komen we samen met de klant tot een prachtige private label verpakking.

 

Groothandelverpakkingen van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om uw grondstoffen, halffabricaten of eindproducten: wij zijn van alle markten thuis. De uiteindelijke verpakking is geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen en van mininmale afnamehoeveelheden. Welke pot, doos, of zak u ook kiest, wij zorgen er te allen tijde voor dat uw verpakkingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Mogen uw voedingssupplementen, kruidenmengsels of cosmeticaproducten niet vochtig worden? Het beschermen van uw producten is één van vele facetten waar bij de ontwikkeling rekening mee wordt gehouden. Hierdoor lopen de productiekosten minder ver op.

 

Brievenbusverpakkingen in verschillende vormen

brievenbusverpakking voedingssupplementen

Overweegt u om uw producten te laten ompakken naar een brievenbusverpakking? Dat is zeker geen slecht idee. Een brievenbusverpakking past – jawel – door de brievenbus. Dat brengt vaak grote voordelen met zich mee.

 

Lagere verzendkosten

De verzending van een brievenbusverpakking is goedkoper. Dat betekent een voordeel voor uzelf, maar ook voor de consument. De aanschafdrempel ligt hierdoor namelijk toch een stuk lager. Bovendien hoeft uw koper niet thuis te zijn voor ontvangst. Dat maakt de levering makkelijker. Ook blijven er minder verpakkingen bij de bezorger ‘zweven’ en heeft u meer tevreden klanten.

 

Meer ruimte op het etiket

Wanneer wij uw verpakkingen etiketteren, zorgen we ervoor dat uw labels voldoen aan de wettelijke eisen. Zo vermelden we bijvoorbeeld een doseringsadvies bij uw product. Helaas neemt een degelijk etiket vaak redelijk wat ruimte in beslag. Niet iedere verpakking is geschikt voor een groot en duidelijk etiket. Op bepaalde verpakkingen, zoals bij sommige potten, blijft weinig ruimte over. Bij een brievenbusverpakking zit dat anders. Gebruik van een groter etiket met meer ruimte is hierbij mogelijk. Bent u benieuwd wat de opties zijn voor uw verpakking? Neem dan gerust contact op.

 

Geen standaard verpakking

Met een brievenbusverpakking kunt u zich onderscheiden. In plaats van een blisterverpakking, kunt u ook potten laten maken in brievenbusverpakking formaat. Dit zijn vaak platte, kunststofverpakkingen die zich mooi onderscheiden van de standaard pot met poeders, capsules of tabletten. Ook met andere, unieke ideeën kunt u zeker bij ons terecht.

 

Verpakkingen met een professionele uitstraling

Het verpakken van uw producten geeft ze direct een professionele uitstraling. Dat is ideaal voor verkoop- en marketingdoeleinden. Maar uw verpakkingen dienen ook ter bescherming van uw producten. Zo is uw grondstof of eindproduct niet alleen veilig verpakt, maar blijft deze ook langer houdbaar. Heeft u een specifiek verpakkingsvraagstuk? Dit lossen we graag voor u op. Neem hierover dan ook gerust contact op met één van onze verpakkingsspecialisten.

 

Van potten, tubes tot blisterverpakkingen: de voordelen

SKEL Supplements werkt met verschillende verpakkingssoorten. Wij merken dat bepaalde producten vaak met bepaalde verpakkingen worden gecombineerd. Poeder verpakken doen we bijvoorbeeld vaak in potten, maar ook in sealbags of sachets. Een verpakking in pot is ook prima geschikt voor bijvoorbeeld tabletten, capsules en cosmetica.

 

Naast potten in verschillende soorten materialen, vormen en formaten, bieden wij nog andere verpakkingsvormen. Eén van deze soorten is de blisterverpakking: uw product wordt dan in een soort van blaasjes (blisters) verwerkt tussen twee materiaallagen. Hiernaast zijn ook bijvoorbeeld bulkverpakkingen mogelijk.

Kortom: wij verpakken uw product aan de hand van uw wensen.

 

Private label verpakkingen

SKEL Supplements is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verpakken van private label voedingssupplementen. Uiteraard voorzien we, indien gewenst, ook uw supplementverpakkingen van uw eigen huisstijl. We produceren uw verpakkingsmaterialen in de door u gewenste vormen en kleuren, zodat ze perfect op uw merk aansluiten.

 

Onze private label opties zijn toepasbaar op iedere soort verpakking. Ook voor het etiket zijn er verschillende mogelijkheden. Deze voorzien we van uw persoonlijke wensen en verzorgen ook ondien gewenst het drukbestand. Bent u benieuwd naar de verpakkingsmogelijkheden voor uw grondstoffen, halffabricaten of eindproducten? Wij geven u graag meer informatie. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen.