Skip to main content

Distributie

distributie supplementenZijn uw (dieren)voedingssupplementen klaar voor levering? Ook daarbij is SKEL Supplements u graag van dienst. Wij bieden mogelijkheden voor opslag, voorraadbeheer en distributie. Dit bespaart u een hoop tijd en logistieke uitdagingen.

Wij leveren in uw naam uw voedingssupplementen naar uw eindgebruiker of zakelijke klant. Onze ervaren medewerkers behandelen uw producten met hoge zorg. Indien gewenst, nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het volledige productieproces.

Uiteraard bepaalt u zelf de doelgroep, productspecificaties en bijvoorbeeld de lay-out van uw verpakkingen en etiketten. SKEL Supplements is gespecialiseerd in private-label supplementen. De mogelijkheden qua etikettering, kleuren en verpakkingssoorten zijn dan ook eindeloos. 

Wij distribueren bijvoorbeeld uw potten met afgevulde granulaten, tabletten en capsules, maar wij maken en leveren ook blisterverpakkingen. Indien gewenst, produceert SKEL Supplements uw product en verpakking volledig op maat.

 

Dropshipping voedingssupplementen

De distributie van uw voedingssupplementen is bij ons mogelijk via dropshipment. Dropshipping, ook wel ‘directe doorverkoop’ genoemd, houdt in dat wij de bestellingen van uw klanten verwerken. Wij, de producent van uw supplementen, leveren uw producten uit uw naam vervolgens direct aan uw klant. Wij factureren naar u en u factureert dit naar de eindklant.

Dropshipping is met name een ideale methode voor startende ondernemers. Waar SKEL Supplements voldoende opslagruimte heeft, hebben starters vaak geen grote opslagruimte of investeringsmogelijkheden. In dit geval, maar ook bij bestaande bedrijven, brengt de uitbesteding van distributie grote voordelen met zich mee. SKEL Supplements behandelt uw producten en zendingen met grote zorg.

 

Voordelen van dropshipment

Waarom de distributie van uw voedingssupplementen zelf doen? Aan dropshipment zijn verschillende voordelen verbonden. Als u alle productie-, opslag- en distributieprocessen aan ons uitbesteedt, scheelt dit u een hoop tijd en geld. Hieronder benoemen we enkele voordelen van dropshipment van voedingssupplementen.

dropshipping supplementen

 

Bespaar transportkosten

Met drop-shipment bespaar je al snel op transportkosten. Besteedt u het volledige productieproces uit? Dan is transport van uw product naar een distributiecentrum niet meer nodig. U bestelt direct producten bij SKEL Supplements, die door ons worden gemaakt, opgeslagen en geleverd aan uw eindklant.

 

Focus op het leuke deel van uw vakgebied

U wilt goede voedingssupplementen op de markt brengen waaraan klanten daadwerkelijk iets hebben. Waarschijnlijk wilt u hiermee ook een bepaalde boodschap uitdragen. Hoe meer tijd u besteedt aan administratie, inventarisatie en logistiek, des te minder ruimte overblijft voor uw daadwerkelijke bedrijfsmissie en verkoopactiviteiten. 

Dropshipping is hierbij een uitkomst. U bespaart daarmee niet alleen tijd, maar ook kosten op het gebied van ruimte, inventaris, logistiek en personeel. Geen zorgen meer over de levering van uw voedingssupplementen: deze komen netjes en tijdig bij uw klanten terecht.

 

Van grondstof tot distributie

Bij de samenstelling en verspreiding van uw voedingssupplementen komt veel kijken. De doelgroep wordt gekozen, de verpakking en het etiket geproduceerd en de order picking moet juist verlopen. En dat is slechts een klein deel van de te doorlopen processen.

In het geval van dropshipping loopt u hier niet meer tegenaan. Wij nemen graag uw volledige proces uit handen: van grondstof tot distributie. SKEL Supplements heeft alleen uw doelgroep, supplementsamenstelling of doel en aanvullende wensen nodig. Vanaf daar ontwikkelen we, samen met u, een op maat gemaakt supplement. 

Uw voedingssupplementen verpakken we vervolgens via één van onze gespecialiseerde methodes. We verwerken uw supplementmengsels naar tabletten of capsules, of vullen uw poeders direct af in de gewenste verpakking. Ook zijn er mogelijkheden voor blisterverpakkingen.

Opslag van supplementen

Na de supplementontwikkeling en verpakking, bieden wij opslagmogelijkheden. Vaak kan uw volledige productie bij ons achterblijven. Uw verpakkingen voorzien wij van etiket en batchnummer. Komt er een nieuwe order bij u door? Dan hoeft u hier niets meer mee te doen. 

Zorg ervoor dat uw bestellingen direct naar ons worden doorgezet, en wij kunnen ze verwerken. Binnen korte tijd krijgt uw eindklant de juiste voedingssupplementen binnen op het aangegeven afleveradres. Hiermee nemen we dus ook uw voorraadbeheer uit handen.

 

Distributie van uw voedingssupplementen uitbesteden

Wilt u gebruikmaken van onze dropshipping-opties of enkel van onze distributiediensten voor uw voedingssupplementen? Beide is mogelijk. Het is volledig aan u in hoeverre u deze processen wilt uitbesteden. Onze vakkundige medewerkers voldoen aan de hoge eisen voor uw product. We beheren uw voedingssupplementen met uiterste precisie.

 

Heeft u specifieke vragen over de distributieopties voor uw voedingssupplementen? Voor meer informatie neem contact op. Ook indien u het volledige productieproces bij ons wilt uitbesteden, denken we graag met u mee.