Skip to main content

Private label supplementen

private label supplementenBent u op zoek naar een partner voor het produceren van uw eigen supplementen lijn? SKEL Supplements ontzorgt klanten bij de ontwikkeling, productie en verpakking van private label voedingssupplementen en bijvoorbeeld poeders, crèmes en zalven. Dat doen we voor zowel humane als veterinaire toepassingen. 

Door ruim 20 jaar branche-ervaring weten wij exact wat de juiste ingrediënten, productiemethoden en verpakkingsopties zijn voor uw private label supplement. Ook voldoen wij graag aan uw specifieke wensen. Hierbij bepaalt u helemaal zelf in hoeverre u het proces aan ons uitbesteedt.

Wij hebben een breed team van specialisten in onze bedrijven die u perfect kunnen adviseren op het gebied van private label supplementen. Wilt u graag supplementen laten maken? Wij helpen u graag. Het maakt niet uit of u slechts één eigen merk supplement op de markt wil brengen, of een complete lijn. 

U houdt zelf het proces in handen. Besteedt de ontwikkeling, productie en verpakkingsontwerp uit aan onze specialisten, of voer bepaalde delen in eigen beheer uit: lever bijvoorbeeld een zelf ontworpen verpakking aan.

Heeft u supplementen door ons laten produceren en verpakken? De opslag en distributie kunnen wij ook voor u uit handen nemen.

 

Eigen supplementenlijn uitbrengen

Het uitbrengen van een eigen supplementenlijn is een droom voor vele bedrijven. Ook voor u is dit absoluut mogelijk. SKEL Supplements ontwikkelt graag samen met u hét ideale eindproduct voor uw klant of doelgroep. Met onze kennis staan wij u bij tijdens het volledige productie- en verpakkingsproces. Ook de opslag en distributie besteedt u zo nodig aan ons uit.

Wij produceren uw capsules, tabletten of poeders volledig volgens uw huisstijl. SKEL Supplements voorziet bijvoorbeeld capsules van uw merkkleuren en logo. Heeft u specifieke wensen qua kleur, vorm of formaat? Uw private label supplementen worden volledig volgens uw wensen geproduceerd.

Deze eindproducten sluiten we vervolgens weer perfect aan op uw supplementverpakking, door bedrukking van de verpakking zelf of het etiket. Onze verpakkingen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maar ook op maat gemaakte verpakkingen zijn mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

 

Uitgebreide ordercontrole met dropshipping productie

Bent u van plan om uw private label supplementen door ons te laten produceren en distribueren middels dropshipping? We verwerken uw orders vakkundig en snel. Door een uitgebreide orderintake en controle arriveert uw eindproduct foutloos en op tijd bij uw klant. Onze orderintake en productie ziet er als volgt uit:

 

  1. Samenstellingscontrole

Ieder product begint met een bepaalde receptuur. Voordat we tot productie overgaan, voeren we nogmaals een samenstellingscontrole uit. Klopt de receptspecificatie en dosering? Dan leveren we de de grondstoffen of halffabrikaten uit voorraad of zoeken hiervoor de juiste leverancier.

  1. Ingangscontrole grondstoffen

Ook de grondstoffen worden uitgebreid gecontroleerd. Wij kopen alleen grondstoffen in met de juiste certificeringen, bij goedgekeurde leveranciers. Ook werken we met een uitgebreide ingangscontrole: alle grondstoffen worden bij ontvangst nogmaals gecheckt op kwaliteit en certificatie. Samen met één van onze samenwerkende laboratoria voeren we indien gewenst een extra grondstoffenanalyse uit. 

  1. Charge-bereidingsprotocol

De daadwerkelijke supplementen laten maken is de volgende stap. Uw grondstoffen worden indien noodzakelijk gezeefd en vermengd tot een homogeen mengsel. Hierbij voeren we opnieuw controles uit. Allereerst worden uw grondstoffen, volgens het charge-bereidingsprotocol per stuk exact afgewogen en geregistreerd. Hierbij is het batchnummer leidend. Is het mengsel klaar? Dan controleren we deze nogmaals op basis van het receptgewicht. 

  1. Mengsel verwerken tot private label supplementen

Aan alleen een mengsel heeft u vaak niet genoeg. Voedingssupplementen op de markt brengen doen veel merken op basis van bijvoorbeeld tabletten, capsules, poeders of crèmes. Ook dit regelt SKEL Supplements graag voor u. Bij de verschillende verwerkingsopties zijn ook private label toepassingen mogelijk. Zo maken we capsules in uw huisstijlkleuren, of tabletten met een logo. Zo zijn de voedingssupplementen van uw eigen merk al van een afstand te herkennen. 

  1. Private label supplementen verpakken

Als laatste stap van de eigen supplementenlijn, worden de producten verpakt. Bijvoorbeeld in potten, kartonnen doosjes, speciale brievenbusverpakkingen of sealbags. Ook hier zijn de opties weer eindeloos. Wilt u een private label supplementverpakking op maat laten maken? Dat is voor SKEL Supplements ook geen punt. 

  1. Etiketteren en coderen

Voordat de supplementen worden gedistribueerd, worden ze voorzien van een etiket. Wij zorgen ervoor dat de labels van uw producten voldoen aan de wettelijke normen. Ook het toevoegen van bijvoorbeeld actiecodes is hierbij mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Eigen supplementenlijnPrivate label supplementen met geheimhoudingsverklaring

SKEL Supplements begrijpt dat u de unieke, private label supplementen pas publiek wilt maken tijdens de daadwerkelijke productlancering. Privacy staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom werken we indien gewenst met een geheimhoudingsverklaring en een co-manufacturing agreement. Wij stemmen altijd met u af wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

 U hoeft dus niet bang te zijn dat uw gloednieuwe product of productverpakking onverwachts toch uitlekt. Uiteraard bespreken we de specifieke afspraken uitgebreid van tevoren met u.

 

Producent voedingssupplementen met brede expertise

SKEL Supplements heeft verschillende, gespecialiseerde medewerkers die de productie van uw private label supplementen tot een succes maken. Zo hebben we jaren ervaring binnen de ontwerp- en productontwikkeling van natuurlijke en biologische supplementen. Al onze producties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Voor de ontwikkeling van uw eigen supplementenlijn gebruiken we alleen hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Daarbij hebben we ook brede kennis over de wetgeving rondom uw product. SKEL Supplements helpt u met de ontwikkeling van een verantwoorde samenstelling, dosering, claims, etikettering en verpakking.

Omdat wij het gehele productieproces op ons nemen, zijn verschillende productieoplages mogelijk. Wij schalen uw productiebatch gemakkelijk op tot een productontwikkeling in grotere oplages.

private label cosmetica

 

Waarom kiest u voor private label supplementen?

Er zijn verschillende redenen om een eigen supplementenlijn op de markt te brengen. Allereerst wordt uw private label lijn volledig afgestemd op de behoeften van uw doelgroep of toepassing. Daarbij is het mogelijk om speciaal voor u een unieke samenstelling te creëren.

Dus: wilt u een nieuw product laten ontwikkelen naar een persoonlijk recept, of een bestaand recept aanpassen of verbeteren? Dan is het ontwikkelen van private label supplementen de beste keus.

Private label producent voedingssupplementen gezocht?

SKEL Supplements biedt talloze mogelijkheden voor het op maat maken van het door u gewenste eindproduct. Ook specifieke wensen of vragen zijn bij ons absoluut welkom. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Zo creëren we een eigen supplementenlijn of eigen merk die perfect aansluit op de wensen van uzelf en van uw klanten.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de ontwikkeling van private label producten voor mens of dier. Onze specialisten helpen u graag verder.