Private Label Natuurlijke Cosmetica

private label cosmeticaBij een eigen cosmetica product of gehele productlijn staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wilt u een private label product of een lijn natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkelen? Of zoekt u naar een upgrade van uw natuurlijke verzorgingsproducten volgens de laatste ontwikkelingen? Bij SKEL Supplements bent u aan het juiste adres.

Dankzij ons brede aanbod en persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een fabrikant in natuurlijke cosmetica die passende mogelijkheden biedt. Wij denken graag met u mee en streven naar de meest kwalitatieve, prachtige en natuurlijke producten. Oftewel, een resultaat waar u trots op kunt zijn!

 

Natuurlijke verzorgingsproducten

SKEL Supplements ontwikkelt en produceert biologische cosmetica die wordt vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten. Dit zijn cosmetische producten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Denk bij uitwendig gebruik aan gezichtsverzorging, haarverzorging en huidverzorging. Producten zoals mondspoelingen en voedingssupplementen zijn geschikt voor inwendig gebruik.

Voor alle categorieën natuurlijke verzorgingsproducten biedt SKEL een breed scala aan mogelijkheden. Op het gebied van gezichtsverzorging ontwikkelen en produceren wij dagcrèmes, nachtcrèmes, oogcrèmes, scrubs, peelings, face washes, lotions, balsems, verschillende oliën en gels. 

Alle huidverzorgingsproducten worden volledig naar wens en op maat ontwikkeld. Zo bieden wij de mogelijkheid om toevoegingen zoals vitamines in het product op te nemen en produceren wij natuurlijke cosmetica voor specifieke doelgroepen met huidklachten. De optionele toevoegingen en specificering van producten geldt ook voor haarverzorging, lichaamsverzorging en andere cosmetische producten. 

Voedingssupplementen zijn in verschillende varianten beschikbaar: wij bieden zowel reguliere supplementen voor menselijk gebruik als dierensupplementen. De verschillende productiemogelijkheden en substanties voor natuurlijke voedingssupplementen bestaan uit tabletteren, capsuleren, blisteren, poeders, granulaten en kruidenformules

Kwaliteit is van groot belang en daarom wordt elk supplement op apotheekniveau ontwikkeld. Ons team van apothekers en andere gekwalificeerde medewerkers hebben ieder hun eigen specialisatie. Daardoor vormen ze samen een team dat alleen het allerbeste product nastreeft.

 

Onze formule voor natuurlijke verzorgingsproducten wordt uw merk

De ontwikkeling van de perfecte samenstelling is een belangrijke eerste stap naar uw natuurlijke product. Daarom kijken wij samen met u naar verschillende factoren zoals het doel van het verzorgingsproduct, de samenstelling ervan, de geur, densiteit, viscositeit en houdbaarheid. SKEL neemt u het gehele productieproces uit handen, terwijl uw persoonlijke wensen gewaarborgd blijven.

Door onze specialisatie in grondstoffen en kruiden zijn inmiddels vele verzorgingsproducten ontwikkeld en in gebruik. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de branche en de samenwerking met onze collega bedrijven weten onze specialisten precies wat er nodig is om een kwalitatief, biologisch cosmetica product te ontwikkelen.

Wat de kwantiteit van producten betreft, heeft u eveneens ruime keuze. Vanuit een kleine oplage zijn wij in staat om snel en flexibel op te schalen naar grotere productieaantallen. Zowel startende cosmeticabedrijven als grotere bedrijven kunnen bij ons terecht. Wanneer de vraag naar uw natuurlijke cosmetica product sterk groeit, kunnen wij soepel opschalen naar de gewenste hoeveelheden.

Uiteraard spelen ook zaken zoals wettelijke eisen, certificering en eventuele keurmerken waar het eindproduct aan moet voldoen een grote rol in het ontwikkelingsproces. Daarvoor hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis. Zo bent u verzekerd van een degelijk cosmetisch product en een soepel productieproces. Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u tot een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat te komen!

 

Groothandel in cosmetische verpakkingen

Cosmetics packaging.Natural beauty spa product concept.Mock-up.Naast de inhoud, is de verpakking van natuurlijke cosmetica van groot belang. Het verpakken en etiketteren van uw natuurlijke cosmetische producten geeft ze direct een professionele uitstraling. Dat is ideaal voor verkoop- en marketingdoeleinden, maar ondertussen zorgt een degelijke verpakking ook voor bescherming en betere houdbaarheid van het verzorgingsproduct.

Cosmetische verpakkingen dienen meerdere doelen: ze bieden informatie, bepalen de uitstraling van het product, beschermen het product en verlengen de houdbaarheid. Op het etiket van de verpakking komt alle informatie over het product, uiteraard in de huisstijl van het merk. 

Net als de verpakking, dient ook het etiket te voldoen aan de wettelijke eisen. Denk dan aan informatie over de ingrediënten, contra-indicaties, gebruiksaanwijzingen, bewaaradvies en meer. Als groothandel in cosmetische verpakkingen zorgen wij ervoor dat uw natuurlijke cosmeticaproducten aan alle eisen voldoen en volledig veilig de markt kunnen betreden.

De opties voor verpakkingen zijn bijna eindeloos en wij bieden een legio aan verpakkingsmogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een pot, tube, knijpflacon, sprayflacon, sample-verpakking en nog meer. Vorm en formaat worden beiden aangepast op uw product, terwijl wij rekening houden met esthetiek en functionaliteit.

Bij de ideale verpakking komen vorm en functie samen. Voor verpakkingen heeft u keuze uit verschillende materialen, zoals glas en kunststof. Elk materiaal heeft andere eigenschappen die op een andere manier wisselend bij het gebruik, de doelgroep en de inhoud past. Wij nemen daarom de opties graag met u door, zodat u een keuze maakt die het beste bij het eindproduct past.

Heeft u een specifiek vraagstuk over de verpakking? Twijfelt u bijvoorbeeld of een verpakking wel geschikt is voor de manier van gebruik, of wilt een nieuwe, innovatieve verpakking? Deze vraagstukken en meer lossen wij graag voor u op. SKEL heeft alles in huis om u uitgebreid te adviseren en uw vraagstuk te beantwoorden. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Uw fabrikant voor biologische cosmetica

Fabrikant biologische cosmetica

Bij SKEL nemen wij graag al uw zorgen uit handen en verzorgen wij de gehele ontwikkeling en productie van uw biologische, natuurlijke cosmetica. Betrokkenheid staat bij SKEL voorop: uw visie en onze deskundigheid vormen samen het product. Onze natuurlijke cosmetica specialisten hebben voor elk onderdeel van de productie passende adviezen, en de keuze blijft bij u.

Wij begeleiden de productie van begin tot eind, maar het is ook mogelijk om ons een deel van het productieproces uit handen te geven. Denk daarbij aan de formulering van het product, de verpakking, of op welke wijze een product biologisch te maken en de keuze van ingrediënten. Heeft u een idee of concept waar u verder mee wilt en kunt u daar hulp bij gebruiken? Met SKEL Supplements als fabrikant heeft u een deskundige en ervaren partner.

Wat uw productwens of vraagstuk ook is, wij denken graag met u mee. Onze specialisten staan u graag te woord! Neem vrijblijvend contact met ons op.